Palkinnot

Suomen endokrinologiyhdistys jakaa useita tunnustuksia ja palkintoja. Näitä ovat Kunniajäsenyys, Unto Uotila-palkinto, Käytännön endokrinologin palkinto sekä uusimpana Minervastiftelsens Bror-Axel Lamberg-pris i Endokrinologi. Tarkempaa tietoa vasemman sivun linkkien kautta.

 

Unto Uotila-palkinto 2022

Suomen Endokrinologiyhdistys julistaa haettavaksi Unto Uotila -palkinnon. Palkinto on tarkoitettu ansioituneelle nuorelle (myöntövuonna ≤ 40-vuotiaalle) tutkijalle, joka on endokrinologiyhdistyksen jäsen ja jonka tutkimustyö kohdistuu teoreettiseen tai kliiniseen endokrinologiaan. Palkinnon suuruus on 5000 euroa, ja se jaetaan Endopäivillä 2022, jossa palkinnon saaja pitää Unto Uotila -luennon. Kirjalliset ehdotukset palkinnon saajaksi perusteluineen (mm. CV ja julkaisuluettelo) osoitetaan Suomen Endokrinologiyhdistyksen hallitukselle ja toimitetaan 1.9.2022 mennessä Suomen Endokrinologiyhdistyksen sihteerille Milla Rosengård-Bärlundille (milla.rosengard-barlund@hus.fi)

Lisätietoa palkinnosta antaa SEY:n puheenjohtaja Niina Matikainen (niina.matikainen@hus.fi) sekä sihteeri Milla Rosengård-Bärlund