Jäseneksi / Membership application

Alla olevalla lomakkeella voit hakea Suomen Endokrinologiyhdistyksen jäsenyyttä. Jäsenmaksu on 35 euroa vuodessa ja se laskutetaan Suomen Lääkäriliiton jäsenmaksuvälityksen kautta touko-kesäkuussa.

Yhdistykseen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Varsinaiset jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus.

Kunniajäseneksi voidaan hallituksen esityksestä yhdistyksen vuosikokouksessa kutsua henkilö, joka on huomattavasti edistänyt ja tukenut yhdistyksen toimintaa.

Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Kannatusjäseneksi pääsyä varten vaaditaan hallituksen puoltava lausunto sekä yhdistyksen vuosikokouksen hyväksyvä päätös.

- - - -

Vapaamuotoinen anomus, jolla voi hakea Suomen Endokrinologiyhdistyksen jäsenyyttä

Voit anoa jäsenyyttä myös vapaamuotoisella anomuksella. Kirjallinen anomus osoitetaan Suomen Endokrinologiyhdistyksen hallitukselle. Hakemuksesta tulee käydä ilmi hakijan koulutus, työhistoria, endokrinologiaa sivuava työkokemus sekä halu liittyä Suomen Endokrinologiyhdistyksen jäseneksi. Lisäksi hakemuksessa tulee ilmoittaa yhteystiedot (postiosoite ja mielellään myös sähköpostiosoite). Muita tietoja voi mukaan liittää haluamassaan määrin, esim. mahdollinen tutkimusaihe.

Hakemus postitetaan yhdistyksen sihteerille:


Suomen Endokrinologiyhdistyksen sihteeri

Milla Rosengård-Bärlund

HUS, Vatsakeskus, Endokrinologia, Jorvin sairaala

PL 800, 00029 HUS


Jos sinulla on kysyttävää, voit lähettää viestin yhdistyksen sihteerille palautelomakkeella.


Tietosuojaseloste

Eroaminen / Resignation of membership

Jäsenmaksukausi on kalenterivuosi. Lähetä eroilmoitus kalenterivuoden loppuun mennessä, jos haluat eron astuvan voimaan seuraavana vuonna.