Suomen Verenpaineyhdistyksen syyskokous

Kiinnostaisiko akuutti hypertensio, verenpaineen vaihtelu tai sydämen diastolinen vajaatoiminta? Entä erikoistumiskoulutustunnit ja tutkijakilpailun rahapalkinnot?

Näitä kaikkia on tarjolla Suomen Verenpaineyhdistyksen syyskokouksessa! Osallistuaksesi täytä ilmoittautumislomake https://forms.gle/iiK4nbY2ssviM3N38 16.9. mennessä. Ohjelma kokoussivuilla: https://www.svpy.fi/kokoukset/syyskokous-2022/

Syyskokous järjestetään 23.9. Crowne Plaza Helsinki Hesperiassa klo 9-16. Osallistumismaksu on 60 euroa ja kaupanpäällisiksi saat halutessasi yhdistyksen jäsenyyden (normaalisti 30 euroa). Hintaan kuuluu neljän tieteellisen session lisäksi lounas, koko päivän kahvitarjoilu ja näyttely. HUOM! 5. ja 6. vuoden lääketieteen kandidaatit ilmaiseksi (15 ensimmäistä).

Mielenkiintoisen tieteellisen ohjelman lisäksi järjestämme Nuorten tutkijoiden kilpailun, jossa parhaimmin menestyneille jaetaan rahapalkintoja (säännöt kokoussivulla). Kilpailuun osallistuakseen tulee

1. Olla <40-vuotias
2. Lähettää verenpainetta tai sen komplikaatioita käsittelevä abstrakti 9.9. mennessä osoitteeseen fechva@utu.fi. Pituus max 350 sanaa + kuva/taulukko. Abstraktin tulee olla joko julkaisematon tai julkaistu 23.9.2021 jälkeen.
3. Lähettää abstraktin liitteenä CV (1 sivu) ja julkaisuluettelo